Koska Lolasta ei pitkään aikaan ole täällä ollut kuvia, on nyt syytä laittaa kerralla enemmän. Joten tässäpä niitä tulee :)

Kävimme viime kesänä muutamaan otteeseen geokätköilemässä Turun laitamilla ja Lola oli toki mukana. Nämä kaksi kuvaa ovat ruskolaiselta niityltä, jossa Lola tietämättään poseerasi kameralle.

2050877.jpg

2050878.jpg

Samalla reissulla otettiin muuten vaan muutama poseerauskuva, joista tässä yksi.

2050875.jpg

Reissun päätteeksi pysähdyimme Paattisten S-marketille, josta Tuomo haki meille ihmisille jäätelöt. Lolalle tarjottiin vain vettä anovista ja jäätelöä palvovista katseista huolimatta.

2050879.jpg

Tämä kuva on kennelin takapihan portailta. Lola on juuri tuotu hoitoon lomaamme varten ja tässä se omatoimisesti patsastelee Tarjalle. 

2050882.jpg

Loput kuvat ovatkin uudesta kodistamme. Viime viikolla Tuomon ystävä oli käymässä meillä koiransa Rytin kanssa. Ryti on Virosta tuotu rescue-koira, jonka Lola on tuntenut pienestä pitäen. Ryti on varmasti Lolan lempikoirakaveri, jolle Lola ei anna hetken rauhaa, vaan kulkee koko ajan perässä. Huomatkaa Lolan pussausyritys :)

2050873.jpg

Tässä odotetaan lupaa ruoan syömiseen.

2050869.jpg

Yleensä Lola tulee istumaan kupin viereen, katsoo silmiin ja saa luvan mennä kupille "Ole hyvä" -käskyllä. Kun lupaa ei kuvaamisen takia istumalla tullutkaan, Lola hetken ihmeteltyä kokeili makaamista, jolla lupa naurun saattelemana tuli.

2050872.jpg

Viimeiseksi kuva Lolasta ja kummitytöstäni Emmistä. Lola tykkää Emmistä ihan hurjana, mutta Emmi koiriin tottumattomana hieman pelkää Lolan kieltämättä turhan innokkaita lähestymisyrityksiä. Olemmekin yrittäneet opettaa Lolalle, että huomiota saa vain olemalla rauhallisesti kaikki neljä tassua maassa. Tässä kuvassa Emmi on ollut meillä jo tovin. Katsoimme yhdessä televisiota ja Lolakin rauhottui meidän muiden pysyessä aloillamme.

2050868.jpg