Nyt on sekin takanapäin. Taisin jännittää koiran pesemistä enemmän kuin itse näyttelyyn menoa, tosin kasvattajan läsnäolo hieman hermostutti. Halusin, että Lola esiintyy edukseen ja että Tarja voi olla meihin tyytyväinen.

Kehä meni ihan hyvin, Lola liikkui hyvin, mutta paikallaan seisominen oli jälleen kovin hankalaa. Innostuneena Lola tarjoaa hyvin helposti seisomisen tilalla istumista ja sitä sai nytkin koko ajan pyörittää, koska takapuoli tipahti lattiaan tuon tuosta. Pöydällä Lola oli hienosti ja antoi tuomarin ronkkia hampaat pidemmän kaavan mukaan, josta olin erityisen mielissäni. Toisten odottelu alkoi ottaa Lolaa hermoon ja siitä piti alkaa kovaäänisesti ilmoitella kaikille. Lolahan oli jo pentukurssilla aivan tulessa, kun sen piti odottaa omaa vuoroaan muiden suorittaessa. Samanlainen se on nykyäänkin, aina pitäisi olla Lolan vuoro. 

Arvostelun kirjoituksen jälkeen tuomari kävelytti jokaisen koiran kehän laidalle ja kertoi arvostelun yleisölle, mikä oli minusta todella hienoa. Lolasta tuomari sanoi tiivistetysti, että koira liikkuu hyvin ja sillä on erittäin mukava luonne, mutta koira on vielä hyvin nuori ja tarvitsee aikaa kehittyä. Tulos JUN EH, JUK 4. Olin todella tyytyväinen, että kuitenkin sijoituimme.

Lolan kavereista tänään kehässä oli myös landseer Ira, joka 19 koiran joukosta nousi ROPiksi ja sai toisen CACIBin. Onnea Mari ja Ira! Ryhmäkehässä ei enää menestystä tullut, valitettavasti. Huomenna kehään menevät Nina ja vanhaenglanninlammaskoira Alli, menestystä myös heille.