Niin, taisin jotain kuvia lupailla. Säkki on ollut ahkerassa käytössä alun kankeuden jälkeen. Meillähän kävi niin, että Helmi totesi kuukausi takaperin Lolan jääneen meille pysyvästi ja päätti näin ollen alkaa merkata reviiriä pissaamalla Lolan peteihin. Helmi on leikattu ja aluksi ajattelimme kissan olevan takuulla sairas, koska Helmi ei ole ikinä pissannut minnekään muualle kuin omaan vessaansa. Eläinlääkärissä kuitenkin meinattiin, että kyllä nyt on kysymys reviirin merkkaamisesta, koska Helmi käyttää myös vessaansa ja ei vaikuta muuten kivuliaalta. Esim. virtsakiviä ei alettu edes tutkia.

Olemme vähentäneet Lolan pedit kahteen ja kerran päivässä suihkutamme jäljelle jääneet pedit feromonisuihkeella. Säkkituolin sisäpussi laitettiin aluksi ison jätesäkin sisään, jonka päälle vedettiin ulkopussi. Tämä toimenpide aiheutti sen, että säkki oli tönkkö ja rapiseva, joten Lola ei kiinnostunut siitä. Parin päivän jälkeen poistimme jätesäkin ja nyt Lola nukkuu pedissä mielellään. Tosin, aina kun me ihmiset lähdemme pois kotoa, säkki laitetaan kissan takia kaappiin.

Eilen Helmi kävi pissalla Lolan keittiössä olevassa Varikennelin boxissa, jossa ei ollut enää edes pyyhkeitä pehmusteena. Saa nähdä miten kauan tuota pissailua jatkuu. Toivottavasti kissasta ei tarvitsisi kokonaan luopua...

Mutta niitä kuvia!

"Mulla on tällanen säkki..."
1183968.jpg

"Siinä voi söpöstellä näin hienosti..."

1183972.jpg

"Joskus se on kyllä kauheen hankala..."

1183980.jpg

"Nyt mä jatkan unia, heippa!"

1183975.jpg