Tänään on Lolan synttärit, onhan niitä jo odotettukin. Juhlakalu kävi ensin reippaan tunnin aamulenkin ja sen jälkeen oli kakun vuoro. Lihaa ja maksaa sisältävä Cesar sai frolic-kuorrutteen ja ykkönen tehtiin kissan raksuilla.

 1158137.jpg

Ensin vähän piti ihmetellä, että mikäs läjä tämä on...

1158140.jpg

Mutta sitten alkoi herkku kadota ääntä kohti...

1158143.jpg

Ruokailun jälkeen piti ottaa ihan rennosti, sen verran alkoi maha painaa...

1158155.jpg

Lolan synttärilahja odottaa vielä täytettä. Siskoni ompeli Lolalle oman säkkituolin, johon saan toivottavasti huomenna styroksirakeet. Ajatus säkkituolista heräsi jo silloin, kun kävimme keväällä 2006 katsomassa Siiriä ja silloin vielä pikkuista Callea Raisiossa Satun ja Janin luona. Viime vuoden joulukuun Suuri Käsityö -lehdessä oli koiran säkkituolin ohje ja sen pohjalta tehtiin tuo Lolan säkki. Otan lopullisesta valmiista versiosta kuvat ja laitan tänne, varokaa vaan ettei muut koirat muutu vihreiksi kateudesta :)

Isot onnittelut Lolan D-sisarruksille Hetalle, Taaville, Roopelle, Leeville ja Jasulle! Ja tietenkin kaikkein isoin kiitos Tarjalle ihanasta perheenjäsenestä!

--

Jouluaattona meillä "kävi" myös pukki, toisin sanoen Tuomo pukkeili ystävänsä lapsille ja pukeutui kotona. Helmi katseli kaula pitkänä nojatuolista mitä ihmettä oikein tapahtuu, kun taas Lolaa ei pukin asusteet pelottaneet yhtään.

1158162.jpg

Joululahjaksi Lola sai solmulelun ja hammasharjan muotoisen rouheluun. Voitin ne kaarinalaisen Happy Pet -eläinkaupan tekstiviestikilpailusta ja samaisesta kilpailusta Tuomo voitti Helmelle karvarotan ja pieniä hiirileluja. Karvarotta oli Lolan mielestä niiiiin ihana, että se oli pakko varastaa kirjoituspöydältä tuolia apuna käyttäen. Rotta suolistettiin ja lopulta se päätyi roskiin. Että se siitä Helmen lahjasta.

1158202.jpg

Lisäksi eläimet saivat yhteisen "lahjan" eli matot lattioille. Helmen aikana meillä oli matot, mutta kun Lola tuli, matot luonnollisesti otettiin pois. Nyt ne laitettiin takaisin ja eläimet selvästi nauttivat, kun ei tarvitse paljaalla lattialla maata.