Muutamassa tapahtumassa on taas tullut rampattua, joten kerrotaanpa ne nyt tännekin.

Heinäkuun 27. päivä on sekä Unikeonpäivä että minun nimipäivä. Sekä minulla että Tuomolla oli sattumoisin tuolloin vapaapäivä, joten päätimme lähteä Naantaliin katsomaan vuoden 2007 Unikeon veteenheittoa. Lola lähti mukaan, kun automme starttasi klo 06.20. Nauroinkin työkavereille, että kun te aloitatte työt seitsemältä, minä olen silloin jo Naantalissa.

Ilma oli mitä ihanin, aurinko paistoi ja ihmisiä oli paljon liikenteessä. Lolaa ei ihmispaljous haitannut, mitä nyt paria koiraa olisi ollut ihan pakko päästä katsomaan. Välillä Lolaa oli pakko kantaa ettei se olisi jäänyt ihmisten jalkoihin.

823872.jpg

823876.jpg

Lolan toinen mätsäri oli 1. elokuuta. Olisi pitänyt olla paikalla 31. kesäkuuta pienestä sateesta huolimatta, sillä silloin Handskes Bror Räv eli Topi oli BIS.  Meille tuloksena oli jälleen sininen. Muuten meni omasta mielestä hyvin, mitä nyt koira olisi saanut olla innostuneempi. Jäätiin odottamaan sinisten kehää, mutta koska koko tapahtuma alkoi 45 minuuttia myöhässä ja pentuja oli todella paljon luovutimme puolentoista tunnin odottelun jälkeen klo 21 ja lähdimme kotiin. Ensi viikolla olisi taas mätsäriä tiedossa, sinne mennään sään salliessa.

Tässä odotellaan kehien alkamista.

823891.jpg

Hieman turhan tiukka etukeno...?

823893.jpg

Elokuun 11. oli vuorossa kauan odotettu kennelpäivä Kankaanpäässä. Tapasimme jo matkalla Kiikoisten ABC-asemalla sattumoisin turkulaistuneen Indyn (Handskes Finurlig Frans). Perillä Kankaanpäässä meitä odotti iso joukko ihania gööttejä. Vauhtia riitti, Lola rymysi monta tuntia ja oli koko kotimatkan aivan naatti. Pysähdyimme kotimatkalla kerran pissattamaan Lolan. Autosta ulos päästyään Lola käveli sammaleelle, tostesi sen olevan mukavan pehmeä ja pisti siihen makaamaan. Sitä piti oikein houkutella, että ei kun nyt pitäis pissata eikä nukkua.

Edit: Ei Lola, vaan ilmeisesti Sohvi (Handskes Elit Elisabeth) kasan alimmaisena.

823924.jpg

Menoa ja meininkiä kieli poskella.

823940.jpg

Ihania pikkugööttejä. Lola ei kyllä varmasti oo ollut noin pieni, ei voi olla...

823929.jpg

Lola tykkäsi hirveästi peuhata Tarmon (Handskes Bror Lustig) kanssa. Tarmoa taisi jossain vaiheessa alkaa tympiä Lolan lähentely-yritykset, ihan aiheesta.

823930.jpg

Pyllykuvaa a'la  Lola ja Calle (Handskes Calle Vargvalp).

823932.jpg

Tässä taitaa jo kovasti väsyttää. Kuvassa myös Siiri (Handskes Allbekant Alma).

823933.jpg

Kiitos Tarjalle mukavasta päivästä! Ensi kesänä tullaan taas!