Jospa sitä nyt vihdoin ja viimein ehtisi päivitellä...

Sunnuntaina 17.6. suuntasimme kohti Kankaanpäätä pentuetapaamiseen. Paikalle pääsivät Lolan sisarruksista kaikki muut paitsi Taavi, jolla oli valitettavasti nenäpunkki. Juuri Taavi olisi ollut mukava nähdä, olimmehan yhtä aikaa Taavin perheen kanssa hakemassa pentujamme kotiin. Mutta eiköhän me elokuussa tavata.

Lolahan tunnetusti vierastaa kaikkea uutta (...you wish...), joten menokin oli sen mukaista. Tässä kuvassa Lola on juuri yrittämässä purra jonkun korvaa (oliskohan ollut Tumppu?) ja perässä seuraavat Lolan veljet Jasu ja Roope.

685254.jpg

Pihalle pääsivät myös Sagan pennut sekä Ruotsin tuonti Saku. Lolan mielestä pennut oli kamalia, siis Ihan Hirveitä. Lola itse käyttäytyy vieläkin monesti paljon kamalammin kuin nuo pennut varmaan koskaan, joten Lola sai maistaa omaa lääkettään.

685256.jpg

Ja löytyihän sieltä Tämmöinenkin. Eikö ookin kamala? Mä en ainakaan olis yhtään halunnut ottaa Nuttua meille, en yhtään...

685257.jpg

Kiitokset kaikille osallistuneille, oli kiva tavata! Toivottavasti nähdään elokuussa uudelleen! Kiitos myös Tarjalle tarjoiluista, hyvää oli :)