Kuulin tänään töissä, että Kupittaan kentällä olisi match-show ja sinnehän me Lolan kanssa suunnattiin - tosin ainakin tällä kertaa vain katselu- ja sosiaalistumismielessä. Lola tuntuu rakastavan kaikkia vieraita koiria eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Lola olisi tahtonut tervehtiä ihan jokaikistä nelijalkaista, se ei jännittänyt yhtään. Huuteli vaan kaikille, että "Hej, jag heter Lola!". Katseltiin aluksi muita kauempaa ja edettiin hiljalleen lähemmäs. Mulla oli namina mukana juustoa ja se tehosi ilmiömäisesti. Lola käveli välillä ihan mun vasemman jalan vieressä ja piti todella hienoa katsekontaktia, vaikka muita koiria oli aivan vieressä. Tämä kylläkin oli vain hetkellistä, mutta onneksi niitä hetkiä oli paljon.

Paikalla oli työkaverini Niinan vanhaenglanninlammaskoira Alli, jonka kanssa Lola oli heti valmis painimaan. Niina ihmetteli, miten rohkea Lola on, kun se ei jännännyt Allia yhtään. Kuulemma monesti toiset koirat pelkää Allia, kun se on kauhea kasa karvaa eikä sen silmiä kovin helposti näy. Ei haitannut Lolaa.

Oltiin jo hyvän aikaa pyöritty alueella, kun nuori nainen lähestyi meitä ja kysyi onko Lola länsigöötti. Sanoi, että hänellä on 11v. mummugöötti, halutaanko tulla moikkaamaan. Ja mehän mentiin. Lola oli taas ihan huumassa. Mummukoira sen sijaan odotti, että Lola hieman rauhoittui ja tuli sitten haistelemaan. Tyttö jutteli, että oli ollut tänään Haunisten altaalla kävelemässä ja siellä oli tullut vastaan nainen, joka oli tunnistanut hänen koiran göötiksi. Nainen oli kertonut omistavansa kaksi narttua ja velipojalla oli narttu ja uros. Tässä vaiheessa mun päässä kuului "Ding!" --> Puhutaan tutuista koirista, Siiristä ja Callesta. Sanoin, että tunnen kyseiset koirat, ovat samasta kennelistä. Ja nainen oli ilmeisesti Sari ja toiset koirat Kumma ja Inkku. Noh, Sari oli ottanut mummukoiran omistajan puhelinnumeron ylös ja puhunut, että järjestettäisiin ihan kunnon gööttitapaaminen. Eli jos jostain sellaisesta tulee puhetta, niin me ainakin ollaan mukana :)

Valitettavasti ette vieläkään saa nähdä Lolasta kuvia. Mä yritän viikonloppuna tutkia kameran muistikorttien sisältöä, josko sieltä löytyisi tuoretta materiaalia. Viikonloppuna on myös tarkoitus ottaa Lolasta seisomiskuvia pöydällä, niitä laitan ainakin näytille.